torstai 9. joulukuuta 2021

Eläinkortteja / Animal cards


Painatin syksyllä ensimmäiset taidekorttini ja se on ollut tosi jännittävää! Olen kiitollinen siitä, että ne ovat saaneet niin ihanan vastaanoton. Mahtavaa, kun muutkin tykkäävät näistä. Kortteja on suomeksi ja englanniksi.

Korteissa on sekatekniikalla toteutettu tausta, johon on liimattu päälle vanhasta eläintietokirjasta leikattu eläimen kuva ja romaanista leikattu teksti. Pidän siitä huumorista, mikä syntyy, kun nämä yhdistää.


This autumn I have made my very first art postcards ever and it has been super exciting! I’m grateful how well they have been received. It’s fantastic that other people like them too. I have cards in Finnish and English.

I have made the background on these cards with mixed media techniques and collaged an animal picture from old animal encyclopedias and text from old novels on top. I love the humor that this combination brings.


Joulukorttini löytyvät täältä. You can find my Christmas cards here.


Kortteja suomeksi / In FinnishKortteja englanniksi / In EnglishKortit ovat 2€/kpl. Ota rohkeasti yhteyttä, jos korttini kiinnostavat! Voit myös seurata minua Instagramissa siiri_zoo. 

All cards are 2€ each. Please feel free to contact me, if you are interested. You can also follow me on Instagram, where you can find me as siiri_zoo. Tällä hetkellä kortteja saa myös seuraavilta ihastuttavilta jälleenmyyjiltä:

You can also find my cards from these lovely shops:

- Soma Shop, Helsinki 

- Popuppari, Pori

- Aito kauppa, Riihimäki

- Karoli, Tervakoski 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti