lauantai 6. lokakuuta 2012

Kortteja, kortteja, kortteja!


En ole moneen vuoteen enää ostanut kortteja, vaan tehnyt ne itse. Aluksi ne eivät olleet kauhean ihmeellisiä, mutta nyt oma tyyli on löytynyt. Tässä on jotain tekemiäni kortteja.

Käytän kortteissani paljon kierrätysmateriaalia (esimerkiksi kankaat löytyvät omasta kaapista tai kierrätyskeskuksesta ja paperit ovat mainoksista ja vanhoista kirjoista). Tästä syystä kerään kaikkea mahdollista askarteluun kelpaavaa talteen (naruja, paperia, kartonkia, vaatteita ja erinäköistä pientä sälää). Asunto pursuaa askartelutavaraa - olen saanut kuulla siitä jo useaan otteeseen. :) Käytän myös ostamiani kauniita skräppipapereita. Teksit printtaan paperille, koska silloin niistä tulee siisimpiä kuin itse kirjoitettuna (vaikka olen sitäkin hätätapauksessa harrastanut).

Big Shot -leikkurin Tattered Florals -stanssia olen käyttänyt aika paljon kaikenlaiseen askarteluun. Tässä nelikerroksinen kukka on korteissani.
 
 

Tässä kortissa kokeilin myös teippejä. Löysin nämä "masking tape" -teipit nyt syksyllä.  Ostin muutamia erilaisia teippejä Intohimona askartelu -messuilta Teippitarhan ständiltä. Niillä saa helposti lisäväriä kortteihin (ja sisustukseenkin). Ostin messuilta myös Distress Ink -mustetta, jota kokeilin ensimmäistä kertaa tämän kortin reunoilla. Musteella saa kortista "vanhan" näköisen.

Usein korteissani on kauheasti väriä ja sälää, mutta joskus teen yksinkertaisempiakin kortteja.


Olen käyttänyt korteissa myös pelkästään yhtä "kukkakerrosta".


Näiden korttien narut on leikattu uusista paidoista. Niille ärsyttäville pilkistelijöillekin on löytynyt hyötykäyttöä. :)Tykkään käyttää vanhaa biologiankirjaani, koska siinä on värikkäitä ja hauskojakin kuvia. Alla on esimerkiksi solu ja hiiriä.


Kynsilakkamainoksesta sain rock-henkeä korttiini.


Kokeilin joskus myös itsetehtyä taustaa. Tässä olin painanut tähtikuviota mustalle kartongille. Tässä on vielä jotain vähän vanhempia kivoja kortteja.


Virkkasin pieniä kukkia ja neulahuovutin niille sisukseen palluran. Tein niistä magneetteja ja pehmeitä lisäyksiä kortteihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti