keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Paperilla DT: Isänpäivä / Father's Day


Tänä vuonna tein kaksi täysin erilaista isänpäiväkorttia. Molemmissa käytin Stampotiquen hihhulileimoja, mutta taustat ovat täysin erilaiset.

Ensimmäisessä kortissa on vanhan kirjan sivu, johon Gelli-levyn ja puiden lehtien avulla tein syksyisen taustan. Päälle hihhulit ja roiskeita. Teen yleensä aika runsaita kortteja, mutta tämä ei kaivannut muuta.

In Finland we celebrate Father's Day soon and this year I made two completely different Father's Day cards. I used Stampotique's amazing figures in both, but the backgrounds are completely different.

On the first card is a page of an old book, on which I made a colorful autumn background with my Gelli plate and tree leaves. The figures and some splatters of mists on top. I usually make quite full and colorful cards, but I felt that this one didn't need more. 
Toinen kortti on "perinteisempää" tyyliäni. Siinä on hihhuli ilmapallojen kanssa. Onnitteluteksti on kirjoitettu ilmapalloihin. Hahmo on hieman myrtsin näköinen, mutta ilmapallot tuovat värikästä iloisuutta ja vastakohtaa. :) Taustassa on kaupunkimaisemaa ja kohopostaa sekä maalia leimattuna itsetehdyllä leimalla.

The other card is more in my "traditional" style. There's the figure with balloons. The congratulations are written on the balloons. The figure is a little grumpy looking, but the colorful balloons bring happiness and a fun opposite. :) The background is a cityscape and I added stamped paint (with my own carved stamp) and modelling paste. 

Lisää isänpäivävinkkejä löytyy Paperillan blogista!

More Father's Day ideas can be found in Paperilla's blog!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti