keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Paperilla DT: Kortti valmistuneelle / Card for graduates


Kaikki eivät valmistu ylioppilaaksi, mutta onnitteluja voi lähettää kenelle vain (ja milloin vain)! Tänä keväänä nämä onnittelukortit menee tohtoriksi ja leipuri-kondiittoriksi valmistuneille.

Not everyone graduates from high school, but congratulations can be sent to everyone (and anytime)! This spring, these greeting cards will go a doctoral and a baker graduates.


Tohtorin kortissa on hieman hänen väitöstyön aiheeseen liittyvää. Hän tutki maaperää ja siihen liittyviä toksisia aineita. Siksi kortissa on paljon rusehtavia sävyjä (ja oranssia, koska hän on hollantilainen :D).

On the card for the doctor is something related to his doctoral thesis work. He studied soil and toxic substances associated with it. That's why the card has a lot of brown shades (and some Dutch, because he's Dutch :D).


Leipurin kortissa on Maku-lehdestä revittyjä reseptejä ja leivinpaperia. Alaosassa on osa mainostekstistä "tekee pullat".


The baker's card has recipes torn out of a magazine and baking paper. At the bottom is a part of an ad text, which says in Finnish "makes buns".

Paperillan blogista voi käydä kurkkaamassa lisää mahtavia ideoita onnittelukortteihin!

From the Paperilla blog you can grab more great ideas for congratulations cards!

2 kommenttia: