maanantai 16. toukokuuta 2016

Finland - Netherlands ATC swap


Osallistuin Mustakatin järjestämään kansainväliseen ATC-vaihtoon, joka oli Suomen ja Hollannin välillä. Korteissa piti olla jotain leimattua ja tein kaksi eri sarjaa. Ensimmäisessä sarjassa oli perhosia.

I participated in an international ATC exchange organized by Mustakatti, which was between Finland and the Netherlands. The cards had to have something stamped and I made two different series. The first series had butterflies.


Toisessa sarjassa oli merihevosia.

The other series had seahorses. 


Tuo sininen kortti oli sadas tekemäni ATC-kortti!!

That blue seahorse card was my 100th ATC card!!


ATC-kortteja on älytömän kiva tehdä! Kortit on pieniä, jolloin niissä voi käyttää pieniä kuvia (kuten lehtikuvia, postimerkkejä, kiva leima) fokuksena ja lisäksi kokeilla uusia materiaaleja ja tekniikoita. Suosittelen, jos et ole vielä kokeillut tehdä ATC-kortteja! Jos sinulle on vielä vähän epäselvää, mitä nämä oikein ovat, kurkkaa aiempaa postaustani (täältä).

ATC cards are supernice to make! The cards are small, so you can use small images (like pictures from magazines, postcard stamps, a nice stamp) as a focus point and experiment with new materials and techniques. I recommend to make some, if you haven't made any ATC cards yet! If ATC are still a little unclear, have a look in my previous post (here).


Sain vaihdossa takaisin nämä upeat kortit.

I got these wonderful cards back from the exchange.


Seuraavaksi leimaamani kortit menevät Belgiaan. :)

Next, my stamped cards will go the Belgium. :)

10 kommenttia:

 1. Ovatpa upeita! Kuka on tämä Mustakatti ja voisiko rinkiin päästä mukaan?
  Ja kysymys sadannesta kortistasi... (onnittelut muuten! se on merkkipaalu jos mikä!) Mistä olet hankkinut ne pienet kaviaarihelmet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Alice! Varmasti pääsee tähän ATC-vaihtorinkiin mukaan, laitan sulle sähköpostilla hänen yhteystiedot. :) Hetki kesti tajuta, mitä tarkoitat kaviaarihelmillä. :D Ne ovat Priman "micro beads" (väri bronze). Niitä saa erilaisissa väreissä. Tuovat kivaa pientä extraa kortteihin ja taustoihin. :)

   Poista
  2. Joo, näin sanan englanniksi jossain, ja heti se nappasi. Kaviaarihelmi on niin hohdokas sanana, että kortitkin tuntuvat heti hohdokkaammilta! Itse löysin juuri samanlaisia Tigeriltä, myydään kynsien (!) koristeluun. 6 väriä 4e... ei paha.

   Poista
  3. Kyllä kaviaari nostaa kortin ihan uudelle tasolle! :D Pitääki kurkata, jos meillekin olisi tullut näitä kynsien koristeita, kiitos vinkistä! :)

   Poista
 2. Oi hitsi kun nuo merihevos ATC:t on lumoavia. Voisin tuijottaa niitä vaikka kuinka kauan. Mulla tuon artjourney.nl:n merihevosleima. Ootan vaan et saan budjetin kuntoon ja ostettuu Dylosionin vihreet ja siniset suihkeet ni alan tekee meriaiheista art journal aukeamaa, tai kahta. Oon pikkuhiljaa keräillyt kaikkea meriaiheista ja idea muhii aivoissa ja aikas paljon jo sormia syyhyttää... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fairytale! :) Sormien syyhyäminen on hyvä merkki! :D

   Poista
 3. Niin siis en tarkoittanut että sun käyttämä merihevonen ois tuo artjourneyn. Pitääpä tutustua tuohon ATC-ideaan tarkemmin, että mitä se oikein tarkoittaa kaikessa laajuudessaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin myös ostaa Art Journeyn merihevosen, mutta ostin jo niin monta leimasinsettiä, että joku piti jättää pöydälle. :D Tämä merihevonen on Stampotiquen.

   ATC-kortit on tosi kivoja, koska ne on niin pieniä. Niissä on siksi kiva testata jotain uutta ideaa, tekniikkaa tai materiaalia. Tein viime kesänä ensimmäiset ATC-kortit ja postasin ne "infopaketin" kanssa. Sieltä voi kurkata, mitä nämä nyt sit onkaan. :) https://kasitoitaflamencohame.blogspot.fi/2015/08/ensimmaiset-atc-korttini-my-first-atc.html

   Pistä viestiä, kun päätät tehdä kortteja ja vaihdetaan! :)

   Poista