perjantai 13. toukokuuta 2016

Ommeltu kaupunkinäkymä / Sewed city landscape


Joskus harvoin innostun kaivamaan ompelukoneeni ulos kaapista (koska sille ei ole omaa tilaa missään). Nyt ompelin näihin kortteihin hienoa jälkeä. Tausta on tehty Gelli-levyllä. Halusin tehdä kiitos-kortti henkilöille, joilta sain Gelli-levyn lahjaksi ja pitihän siitä sitten olla kyseisellä tekniikalla tehty tausta! :) Käytin hyväksi myös Amsterdam-julistetta, josta leikkasin talot (kortti meni Hollantiin - sopi sekin sitten hyvin teemaan).

Sometimes rarely I dig my sewing machine out of the closet (because it doesn't have its own spot anywhere) and sew on cards. The background for these cards is made with my Gelli plate. I wanted to make a thank you card for the ones who gave me a Gelli plate as a gift, so of course it had to be made using this technique in the background! :) I used also a poster with houses in Amsterdam (the card went to the Netherlands - good combination!).

Koska Gelli-levyllä tuli reilusti taustaa, tein samalla kolme ATC-korttia. Halusin myös käyttää silloin vielä uusia hyönteisleimoja ja siksi ne lentävät kaupungin yllä. :)

Since the Gelli plate gave a big piece of nice patterned paper, I used the rest to make three ATC card. I also wanted to use my (at that point new) bug stamps and that's why they are flying above the city. :)


Nämä ATC-kortit on kaikki jo vaihdettu. Jos vaihtaminen kanssani kuitenkin kiinnostaa, pistä viestiä! Minulla on tällä hetkellä useampi kortti vapaana. :)

These ATC are all already swapped. But if you're still interest to swap with me, please leave a message! I have several cards free at the moment. :)

10 kommenttia:

 1. Kiitos korttipostista! Pidän kovasti ATC-korteistasi.
  Pidän kovasti myös tämän postauksen kiitoskortista ja ATC-korteista. Kävin Amsterdamissa huhtikuun lopulla ja olisin pyytänyt yhtä näistä Amsterdam-korteista itselleni, mutta sitten alla lukikin, että kaikki on jo vaihdettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Manumiina! Joo, nämä on valitettavasti jo menneet maailmalle. Mulla on vielä paljon Amsterdam-julistetta jäljellä, jos haluat jossain vaiheessa (ei ihan heti) vaihtaa toisennäköisen ATC-kortin. :)

   Poista
  2. Kiitos mielelläni :) Palataan...

   Poista
 2. It,s great, wonderful artwork!!!!!!!

  VastaaPoista
 3. Nämä on aivan upeita! Olen jo pitkään suunnitellut keittäväni oman gellilevyn - ohjeet on, aineet on, mutta kuinka se onkaan jäänyt. Nyt taisin innostua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Alice!! Ihanaa kuulla, että innostuit! <3 Mulla on ihan kaupan levy käytössä, mutta se tuntuu aika simppeliltä eli varmasti kotikonsteinkin saa sellaisen tehtyä. :)

   Poista
 4. Apua mitä ihanuuksia täällä sinun blogissasi.

  VastaaPoista