lauantai 9. helmikuuta 2013

Uusia kortteja

Innostuin alkuvuodesta skräppäämään enemmän ja purin luovuttani erilaisiin kortteihin ja aloitin taas uuden valokuva-albumiprojektinkin.

Brooklyn-panimon oluiden korkeissa on panimon B-logo. Siitä saikin sopivasti ensimmäisen kirjaimen 'birthday'-sanaan! Taakse liimasin rusetit, jotka olin kerännyt esimerkiksi makeispaketeista. Itse tehdyt rusetit eivät (ainakaan vielä) ole yhtä kauniit. :)
Tässä saksankielisessä kiitos-kortissa (dankeschön = kiitos) käytin toista uusista kirjasinstansseistani. Ne ovat käteviä, koska meillä ei ole kotona printteriä, enkä aina muista printata etukäteen sopivia tekstejä. Tällä tavalla saa kortteihin vähän eri tyyliäkin. Tähtien tekstit ovat vanhasta espanjalaisesta kirjasta (kierrätyskeskuskamaa) ja nappi vanhasta laboratoriotakista töistä.Samaa teippiä olen käyttänyt jo useammassa kortissa. Se on niin hieno ja sopii niin monen värin kanssa. Teippejä ostin monta rullallista alkuvuodesta, jotta saisin enemmän valinnanvaraa skräppäykseen. :)Tein kortteja myös vanhalla tyylilläni lisäämällä vielä nappeja, teippiä ja paljetteja.3 kommenttia:

  1. Aivan ihania kortteja! Ja oletpa sä ollut tuottelias!

    Toi pullonkorkki on mahtava idea ja sit toi tsemppiä-kortti on niin kaunis... Ilmeisesti ostat noita skräppäys-papereita kaupasta vai onko noi taustat jotain kierrätettyä paperia/tapettia ynm?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Noiden kaikkien korttien taustat on ostettu kaupasta. Olen tosin käyttänyt myös lehdistä ja vanhoista kirjoista löytyneitä kuvia tai sivuja. Tapetit olisivat tosi hyviä, mutta en ole löytänyt kivoja pieniä paloja mistään. :( Ja kaupan paperit on niin superkauniita! :)

    VastaaPoista