sunnuntai 25. huhtikuuta 2021

ArtGrupa DT PCJ April: Nature

 In English below


Huhtikuussa ArtGrupan postikorttikirjahaasteessa oli minun vuoroni keksiä aihe. Etenkin korona-aikana luonnosta on tullut vielä tärkeämpi ja siksi valitisin kuukauden aiheeksi luonto. Mitä luonto merkitsee sinulle? Mitä ajatuksia se herättää? Ehkä ajattelet jotain tietynlaista värimaailmaa tai eläimiä? Ajatteletko tuulen ääniä puissa tai meren aaltoja?

Omassa kortissani on pöllö, jolla on jotain sanottavaa. Pöllö on leikattu vanhasta eläinkirjasta ja teksti vanhasta romaanista. Yhdistettynä niistä syntyy uusi tarina, jossa on huumoriakin mukana. 

Pöllö sanoo englanniksi: "Hän oli isoja puhuva hurmuri. Mutta hän ei koskaan pystynyt huijaamaan minua. Olen saanut tarpeeksi tästä paskasta."


The theme for April’s postcard journal is nature. I chose this theme, because especially during this pandemic time, nature has become more important for me. What does nature mean to you? What does it make you think of? Maybe it’s a specific colour scheme or animals? Is it the sounds of the wind in the trees or waves in the sea? 

My card has an owl as a focal point and he has something to say. I added sentences cut from an old book to create a new story. It also brought some humour to the card.
Haasteeseen pääset klikkaamalla yllä olevaa kuvaa.

You can find the challenge by clicking the picture above.
Tervetuloa mukaan haasteeseen!

Welcome to join the challenge!

2 kommenttia: