maanantai 13. maaliskuuta 2017

Mushroom ATC


Tein sieniATC-kortteja, koska sienet on hienoja. Niissä on jotain tosi kiehtovaa, eikö niin? :)

I made mushroom ATC, because muhrooms are great. There's something really magical about them, istn't that so? :)


7 kommenttia:

 1. Just ennen kuin luin sun kysymyksen niin mietin itsekseni että miksiköhän sienet onkaan niin mielettömän kiehtovia. Ja vastaus kysymykseesi on, että kyllä, sienet on vaan niin kiehtovia :D <3 No sit tuli vastaus jostain syvältä, että rakastan keijuja ja yhdistän ne metsiin ja sieniin ja satuihin. Monesti näkyy kuvissakin keijut sienen päällä ja jos joskus rikastun, niin otan pohkeensyrjään tatuoinnin missä on mm. keijuja, sieniä ja sammakko :D ja sit tietty onhan sienet jotenkin kauniitakin, ja tuli vietettyä lapsuudessa paljon aikaa. Tosin kerran vaan oon käyny sienimetsällä, sekin lapsuudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sienet on ihania! <3 Ja keijut ja muut satuolennot sopii niihin mainiosti.

   Poista
 2. Niin, ja piti vielä sanoa, että ihanan kiehtovan herkullisia kortteja oletkin tehnyt <3

  VastaaPoista
 3. Hurmaavia sienikortteja, olen siis myös sienestyshullu että näistäkin joku kelpais mulle tai siis kaik kelpais mut en mä kaikkii voi rohmuta ja onk mul sellassii kortei mist sää tykkäät

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kotilaiska! Sienet on mahtavia, vaikka niitä en niin usein käykkään metsästämässä. Mutta ne kiehtoo taiteessa senkin edestä. :D Nämä on valitettavasti kaikki jo vaihdettu. Keväällä oli sienivaihto. :)

   Poista