torstai 9. maaliskuuta 2017

Overhead projector sheets turn into ATCMinulla on jonkin verran vanhaa oppimateriaalia, joka sisältää myös piirtoheitinkalvoja vanhoilta biokemian luennoilta. Nyt yksi niistä päätyi kahteen ATC-sarjaan. Eli näiden korttien taustat on jonkin verran läpikuultavia.

I have quite some old teaching material, which also includes overhead projector sheets from old biochemistry lectures. Now, one of them ended up as two series of ATC. So the background for these cards is a little transparent.

Ensimmäisessä sarjassa on kolme jutustelevaa naista ("Gossip Girls") ja toisessa on tiedettä tekevä poika ("Science boy"). 

The first series has three chatting women ("Gossip Girls") and the other one has a boy making science ("Science boy").


6 kommenttia:

 1. Nää on kans niin ihania. Hyvä teksti toi ph-säätäjä. Mähän juon ph-vettä ja juon ph-viherjauhetta veteen sekoitettuna et toi kortti sopis mulle hyvin :D

  Noi juoruilevat naiset on kans hauskoja. Näyttää ihan kuin on kahessa kerroksessa tuo tausta. Ootko siis värittäny sen kalvon alapuolelta ja sit noi valkoset pallot on yläpuolella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos fairytale! Kieltämättä pH-säätäjä sopisi hyvin sulle. :D Tämä säätäjä oli labran pH-mittari. :) Valitettavasti nämä kortit on kaikki jo vaihdettu...

   Tausta oli valmiiksi jo oranssi. Pistin maalia vaan vähän lisää päälle. Seuraavan kerran, kun vaihdetaan, voin laittaa sulle muutaman taustan mukaan! :)

   Poista
 2. WAUDE! Onks sul jäljel yhtään tällast valopäätä enää mun tarttis saada yks niist tai siis vaihtaisiks sää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kotilaiska! <3 Valopäät olivat sen verran suosittuja, että ne meni kaikki heti. :D Mulla on yksi tiedenainen vielä uudesta setistä, laitan sulle viestissä kuvan. :)

   Poista