keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Paperilla DT: omat leimat / handmade stamps


Tein muutamia leimoja itse kaivertamalla kumipalaan. Se on kivaa, vaikkakin välillä vähän hankalaa. En osaa tehdä erityisen tarkkoja leimamalleja, mutta se ei haittaa! Tykkään omien leimojen hieman epätarkasta jäljestä. Näissä ATC-korteissa on taustalla kaksi eri leimaa.

I made a few stamps myself by engraving in rubber pieces. It's fun, but sometimes also a bit tricky. I'm not able to make accurate designs, but that's okay! I like my own stamps because of their slightly messy and inaccurate stamping. These ATC cards have two different stamps in the backround.Kuvat on vanhasta kuvakirjasta kukattomista kasveista (esim. sienistä ja levistä) - tosi hienoja kuvia!

The pictures are from an old book I found in a second hand book fair "Flowerless Plants" - beautiful pictures!


Tässä tekemäni leimat. Leimaan niillä enimmäkseen maalia, koska näiden pesussa en ole niin tarkka (ja se on muutenkin helpompaa kuin ykistyiskohtaisten kaupallisten leimojen).

Here are my handmade stamps. I use mainly paint with them, because with these I'm not so strict with cleaning them afterwards (and commercial detailed stamps are anyway a lot more difficult to clean).


Kannattaa ehdottomasti kokeilla tehdä omia leimoja! Tekniikoita on monenlaisia ja malli voi olla mikä vain - yksinkertainen tai yksityiskohtainen. Se on sinusta kiinni! :)

I encourage you to make your own stamps! There's plenty of techniques to try and the design can be anything - something simple or with a lot of details. It's up to you! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti