lauantai 27. helmikuuta 2016

Miniskräppileiskoja / Mini scrapbook pages


Innostusta olisi tehdä vaikka kuinka monta skräppileiskaa, mutta jostain syystä se edelleen tuntuu vaikealta. Ajattelin siksi "harjoitella" lisää tekemällä pieniä skräppileiskoja (eli käytin 6 tuumasia papereita 12 tuuman sijaan). Minulla oli valmiiksi kaksi pientä kuvaa itsestäni, jotka sopivat kooltaan hyvin näihin minileiskoihin. Samalla pääsin testaamaan uusia maalejani ja jälkimmäisessä myös mica-jauheita, jotka on minulle täysin uusi tuttavuus.

I would love to do a lot of scrapbooking pages, but for some reason it still seems a bit difficult. Therefore I thought to do more "practice" by making small scrapbook pages (I used the 6 inch papers instead of 12 inches). I had two photos of myself that were small enough for these mini pages. I was able to test some of my new paints and in the second page also mica powders, which are totally new for me.


Ensimmäisessa leiskassa taustalla on leimausta, teippiä, sabluunan läpi tuputettua maalia ja mistiroiskeita. 

In the background of the first page I stamped, painted through a stencil and used washi tape and sprinkles of mist.



Toisessa leiskassa kokeilin mica-jauheen ja veden sekoitusta. Valkoiset sydämet ja isompi ympyrä on leikattu stanssilla kutistemuovista, joka on kutistettu uunissa.

On the second layout I tried out a mixture of mica powder and water. The white hearts and picture wheel are die-cut out of shrink plastic, which was shrunk in the oven.


Tähän leiskaan "uskalsin" jo kirjoittaa jotain. :) 

On this layout I already "dared" to write something. :)


 

2 kommenttia:

  1. Kiva idea tehdä pieniä, ja ihanat sivut tuli! Värit sopivat niin upeasti kuviisi. Ja ihan on jo flamenconaisen ryhti esillä tuossa mekkokuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Salla! Sen mekon on ommellut mun äiti. Käsityöinnostus on tullut varmaan sieltä. Ja tosiaan ryhti valmiina flamencoon. :D

      Poista