tiistai 21. huhtikuuta 2015

Äitienpäiväkortteja kukkakimpulla / Mother's Day cards with a flower bouquet


Paperillan korttihaasteessa oli tällä kertaa itsetehdyt kukkaset. Innostuin tekemään useammankin kortin aiheesta, koska nyt keväällä näkee enemmän ja enemmän ihania kukkasia ulkona. Tässä kaksi erilaista vähän samantyylistä korttia kukkakimpulla. Kortit ovat äitienpäiväkortteja, koska silloinhan sopii antaa kukkia. :) Paperillan muut tiimiläiset tekivät myös oikein ihania kukkasia. Käykää katsomassa meidän tuotoksia Paperillan blogista (linkki)!

The card challenge for Paperilla this time was self-made flowers. I was inspired to make several cards on that topic, because it's spring and there are starting to be many lovely flowers outside. I made two similar cards with a flower bouquet for Mother's Day (that's THE day to give flowers, right? :)). The other Paperilla team members made also some supernice flowers. Go and check out our creations in Paperilla's blog (link)!

Uudet jutut / New things:
* tällä tavalla tehty kukkakimppu / flower bouquet with this technique 
* myös jotain uutta paperia / also some new paper  Kukkaset leikkasin Tattered Florals -stanssilla. Se on kyllä ehdoton suosikkistanssini, koska se on niin monikäyttöinen! Leikatun paperin kastelin vedellä, jolloin väri ei ollut (tylsän) tasainen. Käytin myös kreppipaperia (ihan sellaisenaan, en kastettuna. Siinä on tarpeeksi ryppyjä, ettei se ole tylsä :)). Kukkakimpun ohjeet laitan erilliseen postaukseen, jotta ne eivät eksy tänne kuvien sekaan. OHJEET kukkakimppuun löytyvät siis täältä (linkki)!

The flowers I cut with the Tattered Florals die. It's definitely one of my favorite dies, because it can be used for so many different things! The paper I used I sprinkled with water to make the color less even and boring. I also used crepe paper (as such, not wet. It has enough wrinkles to be suitable for me :)). I put the tutorial for the flowers on a separate post, so it won't disappear between these pictures. The TUTORIAL you can find here (link)! Tekstikuvio on leikattu paperiaskartelulehdestä (en tosin enää muista, mistä lehdestä) ja sen alla olevat kiehkurat on leikattu Corners, Flourish #2 -stanssilla (joka on myös yksi suosikeistani).

The text is cut out of the papers that came with a magazine (I don't remember anymore which one) and the swirls underneath are cut with the Corners, Flourish #2 die (which is also one of my favorites).Toisessa kortissa on vähän sama tyyli, mutta sitten se on kuitenkin erilainen. Kukkakimppu on tällä kertaa pakattu lahjapaperiin (joka on muuten ihan oikeaa lahjapaperia, jonka säästin, koska se oli niin hieno). 

The style on the other card is similar, but still the card is different. This time the flowers are wrapped in gift wrapping paper (which is actually real gift wrapping that I've saved because it was so nice).


Teksti on kirjoitettu kartonkiin, joka on väritetty vähän Distress Ink -musteella (brushed corduroy - suosikkini ruskeista väreistä). Tähän ei sopinut kirkas keltainen niin hyvin. Tekstipalluran alla on pinkkiä kartonkia, jonka päälle on leimattu pitsiä. Sitäkin on vähän tummennettu samalla musteella samasta syystä. :) Tässä kortissa on extrana lankaa ja vähän glitteriä.

The text is written on cardboard, that has gotten a touch of Distress Ink (brushed corduroy - my favorite brown). Bright yellow didn't fit well on this card. For the same reason the pink cardboard was colored from the edges. I used for the lace look an old stamp I haven't used at all so far. I really found new stuff in my spring cleaning. :D This card got some extra with yarn and glitter.


Äitienpäivä on piakkoin. Ehkä sinäkin voit tehdä kukkasia muistamaan äitejä? :)

Mother's Day is soon. Maybe you can also make flowers for mothers? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti