sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Tekemisen iloa / The joy of making


Ajattelin ommella kortin samalla, kun lyhensin farkkujani, kun ompelukone oli kerran jo otettu esille.

I thought I could sew a card because I had already taken my sewing machine out for shortening my jeans.

Vuoden 2015 uudet jutut / New things in the year 2015:
* Uusi leimasin (mallinukke) / New stamp (mannequin)
* Ompelukoneen hyödyntäminen korttiaskartelussa / Using the sewing machine in card crafting
* Kangastilkkujen käyttäminen / Using fabric patchesKangastilkut liimasin ensin korttiin, jotta ne olisi helpompi ommella kiinni. Tekstit ei ole liimattu, jotta ne näyttävät ilmavimmilta. Glitterinnostukseni ei laantunut glitterittömien kokeilujeni jälkeen. Tässä on lempivärini tropical tangerine, joka on neonpinkkioranssi.

I glued the fabric patches so the sewing would be easier. The text I didn't glue so it would give a more airy feeling. I didn't loose my passion for glitter after my glitterless experiments. Here I used my favorite color called tropical tangerine which is neon pink orange.


Kangas toimii hyvin korteissa. Aiemmin käytin enemmänkin kangasta korteissani. Pitää ottaa kankaat taas paremmin käyttöön (koska niitäkin minulla on laatikollinen)! Olen aina sanonut, että korttiin voi laittaa mitä vaan ja kaikkea jännää tulisi testata. Tuleeko sinulle mieleen joku materiaali, jota minun kannattaisi kokeilla? Kerro se minulle ja haastan itseni kokeilemaan sitä. :)

Fabric works nicely on cards. I used to utilize more fabric on my cards and now I'm thinking of bringing it back into my crafting (since I have a big box of fabric). I have always said that one can use all materials for cards and should test everything interesting! Can you think of a nice material I could try on my cards? Please tell me, I would love the challenge! :)

3 kommenttia:

 1. Aivan ihania kortteja olet tehnyt, tämäkin on upea! Kangas tosiaan sopii hienosti kortteihin.
  Varmasti neulotut tai virkatut pinnat kävisivät myös hienosti, näin aamuyön tunteina mieleen tulee esimerkiksi pienoiskokoinen villasukka tai virkatut kukat. Oletkos jo jotain sellaista kokeillut?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Virkattuja lumihiutaleita mietin joulukortteihin, mutta en ehtinyt toteuttaa sitä. Kukkia laitoin joskus aiemmin. Virkkaus onkin sitten unohtunut, pitääkin ottaa se mukaan seuraaviin toteutuksiin! Neulominen - just minisukkia esimerkiksi - toimisi mainosti... jos osaisin neuloa. :D Neulomisen opettelu on ollut yksi ikuisuusprojekteista. Mutta vielä mä sä opin! :)

  VastaaPoista
 3. Nyt sain vihdoinkin sovitettua korttiaiheen ja virkkauksen yhteen ja tein vauvakortin virkatuilla pyykeillä. Kortti löytyy täältä: http://kasitoitaflamencohame.blogspot.fi/2015/04/vauvakortti-virkatuilla-pyykeilla-baby.html

  Kiitos haasteesta Johanna! :)

  VastaaPoista