sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kortteja onnittelemaan uuteen kotiin

Syksyllä muutama tuttavani muutti uuteen kotiin ja tein heille kortit onnittelemaan siitä. :) 

Teen kortit aina ajatellen vastaanottajaa eli laitan niihin usein pieniä yksityiskohtia, jotka sopivat henkilölle tai käytän tämän lempivärejä. En siis tee kortteja "valmiiksi varastoon". Tällöin niistä tulee henkilökohtaisempia.


Yllä olevassa kortissa roikkuu kirjainlipukkeet narusta. Naru on kiinnitetty kortin takapuolelle. Lisäksi N-kirjain on liimattu kiinni, jotta naru ei heiluisi liikaa. Kirjaimet on leimattu kirjainleimasimilla ja mustalla musteella. Muut kortin materiaalit ovat kaksi eri skräppipaperia, värilliset kartongit ja timanttitarrat.Tässä kortissa on paperista itse käärityt pienet ruusut. Opin ruusujen tekemisen 10-vuotiaalta pikkusiskoltani, joka on katsonut netistä erilaisia käsityöohjeita ja törmäsi tähän. Hänkin on kova askartelemaan! :) Muut käytetyt materilaalit ovat värilliset kartongit, leimatut kirjaimet, pienet paljetit, teippi, skräppipaperi ja vanhasta oppikirjasta repäisty sivu. Kortti meni vanhalle opiskelukaverille, jolloin kirjan sivu molekyyleineen ja PCR:ineen tuo mukavan yksityiskohdan. Käytän välillä myös tarratyynyjä kohottamaan tiettyä osaa eli tuomaan pienen 3D-efektin. Tässä kohotin kotiin-palluran.


Alla oleva kortti meni vanhalle työkaverille ja siksi siinä on samasta Bioinformatiikan kirjasta repästy sivu kuin aiemmassa kortissa. Muutoin käytin taas värillisiä kartonkeja, leimattuja kirjaimia, skräppipaperia ja vanhan kellastuneen espanjankielisen romaanin sivusta tehtyjä kiehkuroita.


1 kommentti:

  1. Ihania kortteja! Kiva, kun laitat fb:hen linkkejä, niin muistaa tulla näitä katsomaan :)

    VastaaPoista