tiistai 11. syyskuuta 2012

Koruriipuksia


Jossain vaiheessa myyjäisiin alkoi ilmestyä karkkikoruja. Ostinkin sellaisia monta sekä kaulakoruksi että korvakoruiksi (korvista löytyi välillä salmiakkia ja välillä vaahtokarkkia, nami). Sopivaa donitsia en kuitenkaan löytänyt, joten päätin tehdä sellaisen itse. Innostuin sen jälkeen tekemään muutaman muunkin riipuksen. :) Osa on kuitenkin vielä tekovaiheessa. Innostun usein tekemään jotain muuta (uusia ideoita tulee jatkuvasti) ja siksi minulla on monta keskeneräistä projektia, jotka odottavat valmistumistaan. :)


Nämä kaikki riipukset on tehty FIMO-muovailumassasta.


Tässä pinkissä donitsissa on herkulliset suklaaraidat.

Suklaadonitsi strösseleillä on syötävän hyvännäköinen.

Tälläisiä kärpässieniä löytyy myös tekemästäni avainkaulanauhasta.Lisää on tulossa! Mitä kaikkea sitä voikaan roikottaa kaulassaan! :)


2 kommenttia:

  1. Moi! Jos muuten joskus haluat vielä ostaa donitseja (tai muita), niin täältä löytyy aika kivoja: http://elvarikorut.punomo.fi/

    VastaaPoista
  2. Joo, tiedän noi korut. Neki ovat tosi makeita! Silloin, kun olen bongannut myyjän jossain markkinoilla, en löytänyt sopivaa (parhaimmat oli aina jo menneet). Tein siksi itse. Ja nyt, kun minulla on valmiiksi kaikenlaista massaa ja innostusta, olen tehny sitten enemmänki itse. :)

    VastaaPoista