tiistai 15. maaliskuuta 2016

Kuplamuovileimaus on parasta! / Bubble wrap stamping is awesome!

  

Kuplamuovi on parasta leimaamiseen! Onneksi löysin töistä pienen kuplamuovin lisäksi myös isokokoista. Sain sitten kahta erikokoista kuplajälkeä kortin taustaan. 

Ensimmäisestä kortista tuli työkaverille jäähyväiskortti eli siinä on mukana biotekniikkaa (ylläri! :D). 

Bubble wrap is best for stamping! Luckily, I found in addition to small bubble wrap also large sized at work. So I got two different sizes of bubble wrap patterns on the background.

The first card was for a co-worker, so it involves biotechnology (surprise :D)
.

 

Toisesta kortista tuli synttärikortti. 

The other card became a birthday card.Tähdet leikkasin kirjasta ja värjäsin Distress Ink -musteella. 

I cut the stars out of a book and I dyed them with Distress Ink.Ensiksi leimasin siis isolla kuplamuovilla valkoista maalia. Mahtavaa jälkeä! Kannattaa kokeilla! 

First I stamped white paint with the big bubble wrap. Awesome patterns! You should try, too!Seuraavaksi leimasin pienempää kuplamuovia ja maalia myös koeputkien avulla (mun toinen lempileimaustapa!). Päälle vähän "oikeita" leimoja. :

Next I stamped with the smaller bubble wrap and paint with test tubes (my second favorite stamping technique!). On top also "real" stamps. :D


4 kommenttia:

 1. hei! Kuinka ihmeessä onnistuu kuplamuovilla leimailussa?! Minulla tulee pelkkää sottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Alice! Mun tekniikka on seuraavanlainen: Levitän pienen määrän maalia alustalle. Pidän pientä kuplamuovipalaa (satunnainen noin kämmenen kokoinen tai pienempi pala) kahdella kädellä kiinni, kun painan sen kevyesti maaliin. Ensimmäiset "leimaukset" teen erilliselle suttupaperille ja sitten vasta kevyesti oikealle pinnalle. Riippuu, kuinka paljon maalia kuplamuoviin tulee, kuinka monta ylimääräistä leimausta teen ennen oikeaa. Yritän ensi kerralla ottaa enemmän kuvia tai ehkä jopa videon. :) Mutta toivottavasti tästä oli nyt näin alkuun apua. :)

   Poista
  2. Kuulostaa niin yksinkertaiselta! Olen jo luovuttanut, kun ei tule kuplia vaan pelkkää tahraista pintaa, mutta nyt uskaltaudun kerran vielä kokeilemaan. Kiitos selityksestä!

   Poista
  3. Joo, ei kannata luovuttaa vielä. :D Aika vähän maalia leimauksessa loppujen lopuksi tarvii eli kaikki ylimääräinen aina pois. :) Ja onhan tahrainenkin pinta makee! Hienoa tekstuuria siinäkin! :)

   Poista